Áno
Nie

Havajská masáž Lomi Lomi v Košiciach

Cítite v tele pocity zablokovania a bolesti? Dolieha na vás stres a radi by ste sa ho účinne zbavili? Len máločo je na telo a dušu účinnejšie, ako havajská masáž. Tento typ masáže, tiež známy ako Lomi Lomi je charakteristická dlhými, ladnými a plynulými pohybmi lakťov a predlaktí. Ak by som mal porovnať európske typy masáže s havajskými, sú podstatne odlišné. Masáž Lomi Lomi je výbornou voľbou, ak chcete vyskúšať niečo nové, nevídané.
Touto technikou je možné citlivo, no pri tom hĺbkovo pôsobiť na telo klienta a zbaviť ho svalového napätia a bolesti. Havajská masáž Lomi Lomi je tiež známa tým, že účinne uvoľňuje aj myseľ pacienta. Stačí sa sústrediť na pocity, ktoré v tele vyvoláva a nechať pokoj rozšíriť sa do celej mysle. 

Havajské duchovné tradície sú známe napojením na prírodu. Aj havajská masáž v sebe nesie charakteristiky vĺn – ich rytmickosť a pohyblivosť. Práve tieto aspekty havajskej masáže sa mi na nej najviac páčia a cítim, že prostredníctvom tejto masáže sa ľudia vedia lepšie napojiť na relaxačné a liečivé energie v ich tele. Masáž má pre mňa nielen fyzicko-mentálny, no aj spirituálny charakter.

Ak som vás predošlými riadkami zaujal a chceli by ste vyskúšať túto masáž, nemusíte kvôli tomu odísť na Havajské ostrovy. Aj Košice sú miestom, kde môžete na vlastnej koži zažiť havajskú masáž Lomi Lomi. Havajská masáž Lomi Lomi a Košice? Áno, v repertoári masáží, ktoré ponúkam svojim klientom, sú aj havajské masáže a techniky.

Ak ste na východe Slovenska, určite neváhajte a doprajte sebe alebo svojim blízkym unikátne benefity havajských techník masáže!


S pozdravom,
Š. Simonik